• Falks beste!

Poengene glapp igjen

Falk 21 – Bodø 26

Skrevet av arnt

Begge poengene ble med Bodø på flyturen hjem, etter en kamp hvor Falk misbrukte sjansene til de grader.

 

Kampen startet jevnt, og hele første omgang byttet lagene på å lede. Takket være Falks keeper Illic holdt Falk følge helt inn til pause. I 1. omgang hadde han en redningsprosent på hele 50%(reddet 11 av 22 skudd). Det var nok til å bli belønnet med «Falks Beste»-prisen etter kampslutt.

Andre omgang startet også jevnt, helt til Falk sluttet å score. Bodø HK gikk fra 20-21 til  20-24, i en periode på nesten 10 minutter hvor Falk ikke maktet å sette ballen bak Bodøs keeper Christensen. Det var ikke sjansene det sto på, for begge lag hadde utallige sjanser til å avgjøre kampen det siste kvarteret. Til slutt av det Bodøs rutine som avgjorde kampen, da de maktet å score de siste minuttene.

Det ble heller ikke poeng denne kampen, men vi gir ikke opp! Ny sjanse allerede førstkommende lørdag. Da spiller Falk kamp mot tabellnabo Drammen i Drammenshallen. Kampstart er klokken 15:00(OBS!). Vi håper mange fra Horten tar den korte kjøreturen til elvebyen Drammen og støtter Falk til en ny seier! Billettetprisen trenger du ikke å tenke på, for Drammen vartet opp med GRATIS INNGANG!