Barthold gruste Falk

Haslum 33 – Falk 24

Skrevet av arnt

De fleste med et blått hjerte visste at det ville bli en tøff kamp i Nadderud Arena, men alle hadde nok et lite håp om et «førjuls-under». Dette underet måtte vi se langt etter, hvert fall i følge Sebastian Barthold.

Haslum-spilleren tok nemlig julekvelden på forskudd og rev Falk-forsvaret i fillebiter de første minuttene. Etter 9 spilte minutter var Haslum oppe i en 9-4-ledelse, og da hadde Sebastian Barthold scoret hele syv av de! Barthold fortsatte sette skuddene sine, og hjalp Haslum opp i 16-9-ledelse.

Etter hvilen var Falk noe skarpere. Etter at Løkkebø reduserte på straffe og det sto 18-14 på måltavla var det kanskje noen som så et lite håp, men slik ble det ikke. Haslum-toget fortsatte og det endte tilslutt med et 9-måls tap for Falk. Ikke nok med det, for det var i Trondheim «førjuls-underet» kom. Lillestrøm presterte nemlig og slå Kolstad på bortebane, noe som gjorde at Falk ligger nå under streken med to serierunder igjen før landslagspausen.

Falk har nye poengmuligheter allerede til lørdag. Da kommer Jonas Willies gutter på besøk til Holtanhallen. I september var det en meget spennende kamp i Remmenhallen, noe som endte med et 2-måls tap for Falk. Så nå ligger alt tilrette for en jevn og spennende lørdags kveld. Møt opp og støtt gutta til poeng! Lørdag kl 1800, Falk Horten – Halden TH, i Holtanhallen.

https://fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_halden_topphaandball