6 poeng og landslagspause

ØIF Arendal 29 – Falk Horten 23

Skrevet av arnt

Falk går nå inn i Grundigligaens andre landslagspause med kun 6 poeng. Kun ett lag har hatt en magrere poengfangst og det er St.Hallvard. Noe som vil si at Falk ligger nå på direkte nedrykksplass. Kamoen mot ØIF Arendal på onsdag gjorde heller ikke at Falk klatret på tabellen.

Onsdag kveld var det duket for et skikkelig oppgjør. Falk var på besøk i Sør Amfi og møtte sterke ØIF Arendal. Dette var storscorer Lars Jacobsens siste kamp i Norge, før han drar tilbake til dansk håndball. Det virket hvert fall som at han ville skyte fra seg litt i Norge først, og helt alene sendte han ØIF opp i en 4-0-ledelse. Det tok hele 8 minutter før Falk scoret sitt første mål, og etter 20 spilte hadde den Arendals brasilianske landslagsmålvakt kun plukket ballen ut av nettet kun fire ganger, og 2 av de på straffekast. Arendal satt standaren de første minuttene av kampen og fulgte deretter den, lagene gikk til pause på stillingen 13-6.

ØIF Arendal holdt kontroll videre i andre omgang, og lot etter hvert unggutta prøve seg. Det resulterte i et 6-måls tap, som i og for seg ikke er så ille når vi snakker om ØIF Arendal på bortebane. 29-23 ble sluttresultatet.

Med 14 av 22 spilte kamper står Falk kun med tre seiere og elleve tap. Kun ett lag har de klart å legge bak seg før vi går inn i det nye året, og det er St.Hallvard som har 14 av 14 tap, foreløpig. Hvis vi skal fokusere oppover på tabellen ligger Lillestrøm på kvalikplass med 8 poeng, Halden på plassen over med 9 poeng og Drammen over der igjen med 12 poeng.

Nå tas det som tidligere nevnt en pause i Grundigligaen grunnet håndball VM, og Falk neste kamp er 4. februar 2017 i mektige Terningen Arena.

Vi Falk Horten ønsker dere alle en god jul og ett godt nytt (blått) år, og håper vi sees i Holtanhallen i 2017 og!