Falk feiret alle opprykkene

Det var god stemning da Falk endelig kunne sette punktum for 2012/13 sesongen

Skrevet av inge

Gjengitt med tillatelse av avisen Gjengangeren.

En sesong som kan oppsummeres med ett ord: Jubelsesong.

Aldri før har Falk håndball, og få andre håndballag for den saks skyld, rykket opp med tre seniorlag. I tillegg kom både gutter- og jenter- 16 til den nasjonale Bringserien, samt en rekke andre gode resultater for store og små.

 Det var med andre ord god grunn for styreleder Lill-Kristin Gundersen til å invitere til fest. Og fest ble det. Fredag troppet både håndballspillere, trenere, lagledere, styremedlemmer, vanlige medlemmer, foreldre, sponsorer, idrettsrådet og ordføreren opp i Torpedohallen på Karljohansvern. Sistnevnte spanderte sågar kake.

Etter at alle hadde fått spist mat startet ordfører Børre Jacobsen rekken av taler for kvelden. Han snakket blant annet naturligvis litt om hallsituasjonen, og fikk klar beskjed fra herrespillerne da de senere på kvelden stemte i med en selvlaget sang med ordene “Bygg en hall, Børre, bygg en hall”.
En annen som talte var Harald Røed, leder av Horten Idrettsråd. Han avsluttet sine ord med å gi 2.500 kroner fra Horten Idrettsråd til “Folkets spiller”-aksjonen, og brakte med den totalsummen nesten til 350.000 kroner.
Aksjonen går for øvrig inn i sin siste uke.

Toastmaster Jan-Rolf Ludvigsen styrte forsamlingen med både stø hånd og dommerfløyte. I tur og orden ga han ordet til Gjengangerens redaktør Torgeir Lorentzen, Falk-leder Lill-Kristin Gundersen, daglig leder Øyvind Tomter, sportslig leder Trond Egge, assistenttrener for herrelaget Baard Olafsen, dametrener Tom Bekkevold, rekruttlagets trener Per Arne Lislien, herrespillerne Rune Skytøen og Christer Aasheim og damespiller Lene Tharaldsen.