• Anton Blickhammar - en god kamp og innvolvert i mye i dag.

Jevnt og tett i Holtanhallen Falk 24 - Kolstad 23

Underholdende treningskamp

Skrevet av inge

Tekst og foto: Inge Wallumrød

Falk møtte Kolstad til en treningskamp i Holtanhallen lørdag ettermiddag. Kampen bar vel preg av at begge lag har hatt ferie og er i tidlig oppkjøring til neste sesong. Falk tok en 4 målsledelse tidlig, men kunne klarte ikke å holde Kolstad unna. Noe som så ut til å kunne ende med en kjedelig kamp skjedde ikke, det ble tett og jevnt hele tiden. Begge lag hadde føring og begge lag kunne vunnet kampen. Falk ledet 14-13 til pause. I andre omgang var Kolstad oppe i en 2 måls ledelse – men de klarte ikke å holde på den. Falk kom tilbake og gikk i føringen rett før slutt. Det holdt helt til kampen var slutt og resultattavlen viste 24-23.


Roar Fikse Forbord – en god match i dag.    Foto: Inge Wallumrød

De ca 100 fremmøtte hadde en fin opplevelse  og koste seg nok litt ekstra da Falk gikk av banen med seieren. Tross alt så er jo Falk nå et Postenligalag. Det er ikke Sven Tore Jacobsens Kolstad – men de kan komme til å gjøre det meget bra i 1.divisjon denne sesongen. De har hentet inn forsterkninger, sågår en meget god forsterkning i form av Steffen Stegavik. Noe som vitner om ambisjoner for opprykk.

Flere bilder fra kampen og annet stoff – kommer i morgen.