• Sportslig leder i Falk: Trond Egge

Egge: Vi gleder oss!

Skrevet av inge

Sportslig leder i Falk, Trond Egge, sier til Gjengangeren at det er ingen grunn til at man skal la seg skremme av seriestarten. – Tvert i mot, sier Egge. – Vi gleder oss.

Falk møter i rekkefølge Haslum, Fyllingen, Bodø, Nøtterøy og regjerende seriemester Elverum i de 5 første kampene. – Det er helt greit, her får vi kjent på de beste med en gang. – Og vi skal jo møte alle, uansett, sier han.

En kamp som blir spesiell og litt sånn hatkamp er lokaloppgjøret mellom Nøtterøy og Falk. Den kampen skal spilles i en annen hall med litt større kapasitet. Den vil gå i Slagenhallen og alle håper på opp mot 1500 tilskuere til den kampen. Dette som en del av en håndballuke i regi av NHF. Trond Egge håper på mange folk i den kampen – på tribunene. Mobiliserer Horten og møter opp, er han spent på.

Første del av sesongen blir lang – det er kamper helt frem til 27.desember – før det er landslagspause frem til 5.februar. Da er det serieoppstart etter pausen med kamp mot Bodø borte. Postenligaen avsluttes borte mot Runar – den 26.mars.

Relatert: Åpner hjemme mot Haslum