• Falks Simen Heyerdahl og resten av gutta må opp noen hakk

Skjærgårdslekene: Ny dag – ny mulighet

Møter Elverum kl 14:45 – Nøtterøyhallen

Skrevet av inge

Falk fikk smake på hva det vil si å spille i Postenligaen i gårsdagens møte med Nøtterøy i Skjærgårdslekene. Med 19-30 i sekken etter 2 x 25 minutter, ble det ikke akkurat en knallstart. Men i dag (lørdag 10.aug) er det nye muligheter med kamp mot Elverum i Nøtterøyhallen kl 14:45. Du er altså kun noen minutter unna i kjøring til å se gutta mot ett av Norges beste lag. Husk at alle lag er i treningsperiode – dette er ikke alvor, men en oppkjøring mot Postenligaen 2013-14.

Torbjørn Klingvall mener gutta må få opp øya for nivået. Det mener nok de i bakgrunnen på bildet også! Foto: Inge Wallumrød

Fra Gjengaeren.no om gårsdagens tap mot naborival Nøtterøy:

Falk-trener Torbjørn Klingvall ble ikke overrasket over nivå Nøtterøy holdt, men håper at spillerne fikk opp øynene for hva som kreves i eliteserien.

– Det er et kjempesprang fra 1. divisjon til eliteserien, det tror jeg ikke mange nok forstår. I dag fikk guttene en følelse på hva eliteserien betyr. Det er også derfor vi deltar i denne turneringen for å føle på det, forstå det og tilpasse oss det, sier Klingvall til avisen Gjengangeren.

Les resten på gjengangeren.no