• Falk slliter litt i forsvar - her ved Anton Bo Blickhammar og Simen Heyerdahl.

Sliter bakover

Falk deltok i Hummel Cup i Arendal denne helgen. Det ble ikke noe umiddelbar suksess med tanke på seire. Det ble 3 strake tap. Men trøsten er at 2 av kampene ikke var så aller værst. Det ble med 1 måls tap for Bodø HK i kampen på fredag. Lørdagen endte med stygge 39-27 mot svenske Skøvde, som spiller i Eliteserien i Sverige.

På søndag var det duket for kamp mot Postenligakollega ØIF Arendal og det ble en litt haltende førsteomgang og en mye bedre 2.omgang. Etter 17-12 ved pause skjerpet Falk seg og kom opp på 23-22 og holdt spenningen ved like en stund. Mot slutten ble det litt for ivrige hoder og kampen endte med seier 34-32 til vertskapet i Arendal.

Baard Olafsen mener gutta slipper inn for mange mål og at de er for tamme i avslutningene selv. Sette straffer seg fort på dette nivået. Dermed blir målvaktene seende litt dårlige ut når man tenker på at de ofte må klare seg selv mot kontringsspill.

PÅ torsdag er det NM kamp mot Notodden borte – før trenings- og oppkjøringsperioden til seristart i Postenligaen 2013/14 avsluttes med en treningskamp mot Herulf i Holtanhallen torsdag før 1.runde i Postenligaen mot Haslum.