• Roar Fikse Forbord - Falk Horten

Enkelt mot Herulf

Spilte på seg selvtillit i en kamp som ikke betyr noe annet enn å få nettopp det.

I den siste treningskampen i oppkjøringen til årets Postenligasesong var Herulf fra Moss en litt for enkel motstander denne fredags ettermiddag/tidlig kveld. Etter at TV2 hadde fått sine minutter med «showkamp» for sin produksjon av Postenligaen med en dommer fra England som aldri hadde dømt en kamp, var det tid for litt påløping av selvtillit.

16-5 til pause. «Lille» Bohy fikk presentere seg med scoring og gode takter med lange armer og ben i forsvar. Christer Aasheim, Filip Svele, Nicolai Solbakken med gode redninger i andre halvdel av omgangen, var noen av de som presenterte seg. Martin Gravdal Haldorsen var også godt over gjennomsnittet.

34 – 20 ved slutt. Da hadde også Simen Heyerdahl, Rune Skytøen, Andreas Ingebrigtsen, Roar Fikse Forbord og Ole Cato Holden også kommet litt mer i siget. Patrick Thomassen var god i forsvar/returspill.

Det er mye godt på gang. Vil nok se svingninger i løpet av sesongen – men etter hvert vil det nok stablisere seg på et mye bedre nivå enn i fjor. Så får vi se om dette holder til å spise kirsebær med «de store».

Lyset i Holtanhallen har vært utskjelt. Nå er det LED lys fra LEDLIGHT GROUP. Ingen klager på lyset lenger. Publikum, ca 120 på det meste, fikk med seg en artig kamp i perioder. Kaffen og brusen sørget Elisabeth Pettersen Dahl, som alltid for.

Bildet er fra en tidligere kamp – Roar Fikse Forbord.

Relatert: Gjengangeren.no: Fy farao for en spiller