• Christer Aasheim scorer Falks første mål på nesten 50 år i norsk toppserie.

Christer Aasheim historisk Det ble tap - men mindre enn forventet.

23-32 i Holtanhallen – i årets første kamp i Postenligaen

Skrevet av inge

Det har vært spilt mange kamper i norsk eliteserie uten Falk Håndball tilstede, det er nesten gått 50 år siden sist. Når de endelig er tilbake er det viktig å score, …. det første! Og æren i dagens åpningskamp for Falk hjemme i Holtanhallen fikk Christer Aasheim, en lynving på venstre kant. Etter at Haslum hadde tatt oppskriftsmessig ledelse med 1-0, så satte Christer inn 1-1 etter ett par minutters spill.

Christer fulgte opp med en god kamp og ble Falk sin beste spiller i kampen mot Haslum som endte med tap. Etter 9-15 til pause så ble det en tung start på 2.omgang og gutta var fort på hæla. Men i sluttminuttene så roet kjøret seg noe og Falk knappet innpå til et for så vidt greit tap på 23-32. Ingen forlanger en seier i åpningskamp i Postenligaen, i hvert fall ikke mot en av favorittene til seriemesterskapet.