Sesongkort, sponsorkort eller trivselskort? LES

Skrevet av inge

Alle som bor i Horten bør vite at Holtanhallen er liten. Det betyr at det blir fort fullt og det er alltid trangt. Du eller dere som har sesongkort, sponsorkort og trivselskort må vite at det er en trang hall og at dere må være tidlig ute. INGEN kommer inn om det er FULLT – med nevnte kort. Så de som vil sikre seg en god plass, de er ute i god tid. 1 time før kampstart er fint, da får du og dine en anledning til å følge hva som skjer forrut for kampen; oppvarming, spesielle hendelser og ikke minst; sikre deg DIN plass!

De som kommer først vil jo naturlig finne sin plass og sitte der. De som kommer senere, de må ta til takke med det som er ledig.

En bønn: Kan du GÅ bort til Holtanhallen i steden for å kjøre, gjør det! Det er noen som kommer litt lengre fra, de trenger parkering.