Gutta er klare – trenger DIN støtte!

Rune er klar for kamp – er DU? Støtt gutta i derbyet i Tønsberg.

Skrevet av inge

Falk møter Nøtterøy søndag kl 18:00 i Nøtterøyhallen på Teie. Gutta er klare! De vet hva som gjelder etter å ha tatt 1 poeng mot Bodø sist helg. De måtte ha 2 kamper med rimelig trøkk i trynet før de forstod nivået og hva som må til for faktisk å ta poeng i Postenligaen.

Det er steinhard jobbing fra dommeren blåser i gang til kampen er slutt. Mot Bodø så stod de på og kjempet som rovfugler skal, med nebb og klør! De beit fra seg – både bakover og fremover – rev og slet, tok og gav juling. Det blir det faktisk poeng av når det blåses av.

Det var i Holtanhallen, med 99 % støtte.

I Nøtterøyhallen er det hjemmelagets supportere som er i førersetet. Jo færre fra Horten som kommer, jo enklere er det for hjemmelaget å få maks ut av støtten. Møter det mange opp fra bortelaget, så sliter hjemmelaget maksimalt – det er der DU kommer inn; FALK trenger DEG og DINE i Nøtterøyhallen lørdag kl 18:00 (kampstart). Det er derfor viktig at du ikke tenker på annet enn å få med deg flest mulig på kampen i nabobyen lørdag ettermiddag/kveld.

Er du i festhumør så er det bare å møte opp på Glassmagasinet i Horten sentrum og delta på årets vorspiel i regi av nevnte sted og Falk Håndball. Busser går direkte til hallen fra utsiden av Glassmagasinet og da er det strake veien rett til Nøtterøyhallen. Der er det full rulle med en forhåpentligvis jevn og tett match i Postenligaen mellom Nøtterøy og Falk.

Etterpå drar bussen tilbake med deg og de andre til Horten – for å feire nok et poeng eller (helst) to. Da tipper undertegnede på at festen vil ta av og Horten virkelig vil føle at det er toppidrett med topp supportere som har inntatt byen.

Regn med at dette IKKE vil gå helt etter planen om gutta ikke får støtte – det er som i all lagidrett; det er støtten fra supportere på bortebane som gjør at adrenalinet får ett kick for bortelaget. Det har ofte gitt BORTESEIER!

Regn med at Rune Skytøen og de andre gutta på laget er klare – de vil gjerne ha støtten fra DEG! La oss farge hallen i nabobyen blå og hvit!