Tap på Teie – supporterne best i Nøtterøyhallen

Falks supportere kom mannsterke og vant lett festen på tribunen – gutta hadde derimot litt svakere resultat.

Falk gikk på et tap mot Nøtterøy. Kampen ble på forhånd tippet veldig jevn. Det var den – til 15-13. Etter det så stakk Nøtterøy fra og ble i føringen med helt opp mot 7 måls ledelse til tider. Til pause stod 9-7 til vertene fra Nøtterøy. Fra 15-13 dro Nøtterøy fra og ble der som sagt. Mot slutten tok Falk litt innpå, men da hadde gutta fra Nøtterøy allererde begynt å feire seieren. 23-19 ble sluttresultatet. Mestscorende og Falks beste spiller, kåret i arenaen var Simen Heyerdahl – med 6 mål. Forøvrig fikk falk hele 5 x 2min utvisninger – det hjelper ikke på det heller.

For de som vil lese kamprapport og detaljer fra kampen – klikk her

Men på tribunene så var det i grunn bortesupporterne som hadde festen. Så startet Falks supportere også tidligere på dagen med en samling på Glassmagasinet i Horten og litt svinging på glassene. Det var fin og god stemning på tribunene og Falks flagg syntes godt i hallen. Dette bør man prøve å gjenskape i forhold til hjemmekamper i tiden fremover. Dette skaper bra stemning og kanskje er det noe som skjer med tanke på en supporterklubb med litt mere faste former for fremtiden. Takk til alle som bidrog til god stemning på Nøtterøy!

Bilder finner du – 150 av – i en annen artikkel. For andre reaksjoner – så er Gjengangeren på hugget med kommentarer og reaksjoner – både på papir og nett.

Ikke glem å stemme på HåndballBørsen – den er tilgjengelig til i morgen kveld. Simen Heyerdahl er vel ett lett valg her? Stem fra forsiden av denne siden. Flott premie for den som vinner!