• Stengte buret til tider - Simen Westby Johansen

For en kveld! Simen stengte buret!

Knuste Elverum i Holtanhallen.

Skrevet av inge

Når man skal ta sin første seier i Holtanhallen i Postenligaen, da er de det like greit å gjøre det mot selveste Elverum.  Dette var en kamp for historiebøkene og gutta i blått storspilte! 17-11 til pause ble nesten for mye for entusiastiske hjemmesupportere og det skulle bli mer morro i 2.omgang.

Anført av Simen W Johansen, som hadde en meget god dag på jobben ble det veldig morro å være i Holtanhallen denne søndagskvelden. Angrepet fungerte som det aldri har gjort, Anton Blickhammar med 7 scoringer og Tor Henning Forberg med 6 gjorde sitt. Elbohy har begynt å skyte  – det ble 5 i kassa fra Folkets spiller. Når man teller opp når kampen fløytes av til sifferne 32-23, da koker det i hallen. Så om Holtanhallen kunne fortelle historie – så ville nok denne historien komme på en foreløpig topp over gode historier å ta med seg.

Undertegnede var IKKE tilstede i hallen, jeg satt i Oslo og fikk med meg SMSer – som ble mer og mer morsomme å lese. Jeg lover at jeg heretter skal la følelsene råde og møte opp så sant det ikke er ferie og jeg er borte fra landet! Kunne godt tenkt meg å få foreviget denne kampen. Så bilder blir det ikke denne gangen fra min side. Og du kan tro at jeg angrer på valget i dag om å dra til Oslo!

Mer om kampen får man sikkert på gjengangeren.no og i samme avis sin papirutgave mandags morgen.

Kampfakta finner du her – klikk
Fra Norsk Topphåndball: Falk banket Elverum – klikk

Fra Elverums webside: Ikke noe…. foreløpig

Avisen Østlendingen: Helsvart for Elverumklikk