Du skal på kampen?

Bækkelaget kommer garantert – det burde DU gjøre også!

Skrevet av inge

Det er kamp i Holtanhallen onsdag kveld. Motstander er Bækkelaget – de ligger på 7.plass med 7 poeng. Det er 4 poeng mellom Falk og Bækkelaget. Det betyr at serien egentlig er rimelig jevn og hadde Falk hatt et mer skadefritt lag, så ville nok Falk hatt 2-3 poeng mer enn det de nå har i bunnen av tabellen med 3 poeng. Da ville serien vært ennå jevnere og Falk ville hatt mindre press på seg.

Nå føler gutta ett visst press – forståelig nok. Men kampene skal spiles med de spillere som til enhver tid er tilgjengelig. Falk har da ikke noe annet valg enn å stille med de som ikke er skadet. Man vinner og taper som ett lag. Tro ikke at gutta som er skadet føler det samme presset; komme tilbake og være bidragsytere på de kampene som de kan bidra med på vanlig vis er selvsagt deres mål også.

Sportssjef Trond Egge sier at man må spille kampene med de som er tilgjengelige og minner også om at andre lag kan miste spillere. Kanskje er det slik at Falk har brukt opp skadekvoten? Ikke vet han eller vi, men det hadde ikke gjort noe. Det er fortsatt kamper igjen – så en del endringer kan skje. falk gir aldri opp – det vet vi.

Ikke skal DU gi opp heller. For gutta trenger støtten DU og DINE gir fra tribunen i Holtanhallen. Ved å møte opp, heie og lage liv og røre – da bidrar du til at gutta føler mindre press og kan prestere bedre. Husk at Falk slo Elverum, en kamp som går inn i historien!
Da er det IKKE umulig å slå Bækkelaget heller! Så møt opp i Holtanhallen, fyr opp gutta og gi støtten de trenger!

Presset er på deg og dine….. Gutta skal gjøre sitt i «Fort Holtanhallen»!