• Mohamed Elbohy scorer her - da Falk var i ledelsen.

Tapte poenget – 2 sekunder før slutt!

Surt tap på hjemmebane for Øyestad IF – Arendal.

Skrevet av inge

Falk kom nok en gang skjevt ut og lå under etter noen minutter av 1.omgang. Det ville seg ikke for gutta i blått som ofte gikk på skuddforsøk som ikke lyktes i det hele tatt. 1.omgang var ikke av beste merke for Falk – men det var egentlig ikke en stor omgang fra Øyestad IF- Arendal heller. Så til pause stod det 11-16.

I 2.omgang viste det seg at det skulle bli en kamp der du som ikke var der, burde ha vært der. For vi lover at Falkkamper er best i Holtanhallen og ikke via TV eller en LIVE oppdatering fra Gjengangeren – selv om det i nødstilfelle kan være bra med det ene eller det andre.

Falk startet med en gang etter hvilen med en opphenting av godt gammalt merke. Lå 2 mål bak en stund og så kom de plutselig opp på uavgjort og så var de jammen 2 mål foran! Da kokte det i Holtanhallen og det skulle bli mer spennende! Falk fikk noen tvilsomme dommeravgjørelser mot seg og vips så var Øyestad IF – Arendal opp på uavgjort igjen. Plutselig var de tilbake i føringen og Falksupporterne på tribunen ble like stille som Arendalssupporterne var da Falk lå 2 mål foran. Så raskt kan stemningen skifte – fra himmel til helvete på kun sekunder.

De siste minuttene så slo Falk tilbake og kjempet seg inn på uavgjort. De kunne avgjøre til sin fordel sekunder før slutt, men slik skulle det ikke gå. Arendal erobret ballen og dro i angrep. Falk skaffet seg et pusterom med et frikast i mot seg – det var 6 sekunder igjen. Så skjer det som IKKE skal skje i håndball; man taper kampen og ett poeng når det er rett før signalet går.

Ikke vet jeg hva som foregikk i hodet på spillerne og hva som ble gitt av ordre fra benken. For det var det tid til å tenke seg om på.
Da går det som det går når de fleste koker i toppen: det blir situasjon der motstanderen får lov til å gå opp å skyte ballen i mål. 2 sekunder før kampen er ferdig! Dette skal ikke skje når man er i toppserien i norsk håndball. Da må og bør man være så kalde at man går ut og blokkerer motstanderens mulighet til å ta alle poengene. Om så du må ta deg ett rødt kort….

artikkelen fortsetter under bildet..

Folkets spiller – Mohamed Elbohy stod for 9 scoringer!

Arendalslaget var ingen stor motstander – det burde vært mulig å ta det ene poenget – om ikke begge. Denne kampen viser at man kan spille jevnt med lagene i Postenligaen – når man har bestemt seg for å sette laget opp riktig og med skjerpet hode. At noen er ute – betyr at andre får sjansen. De som tok sjansen i dag var ikke kalde nok – i 4 sekunder av kampens siste 6 sekunder! Det er de nok neste gang.

25-26 er ett surt tap når det siste målet til motstanderen kommer 2 sekunder før sluttsignalet går!

Du som ikke var der – du bør komme neste gang. Du kunne utgjort forskjellen – og mer spennende blir det ikke enn det vi fikk i hallen i dag!

Folkets spiller – Mohamed Elbohy var dagens Falkgutt! Sto for 9 scoringer og godt forsvarsspill. Anton Bo Blickhammar banket inn 7.

Her får du kampinfo  – klikk
Her får du Gjengangere.no sin LIVE oppdaterings/kommentarer – klikk

Bilder kommer senere i uken – mange å gå igjennom.

Tekst og foto: Inge Wallumrød