Vi ønsker God Jul og velkommen til kamp!

Klare mot FyllingenBergen i Holtanhallen på fredag!

Skrevet av inge

Vel overstått Julaften og fortsatt God Jul! Håper at julematen har smakt og at Julenissen kom innom store og små i løpet av kvelden.
Gutta har ristet av seg den forrige kampen og trener i julen frem mot kampen 3.juledag.

Vi møter FyllingenBergen til kamp fredag kl 18 – i Holtanhallen. Det er store muligheter for litt før kamp morro i Glassmagasinet, fra kl 14, med derpå gratis transport opp til Holtanhallen – slik at du får med deg hvert eneste minutt av kampen. Etter kampen vil det gå buss ned til samme sted for derpå følgende fest, for de som vil det. Gratis da også.

De av dere som kommer hjemmefra er selvsagt hjertelig velkommen også! Det er vel uansett de fleste av dere. Husk at det er mørkt rundt hallen, så vær forsiktige når dere går og kjører der. At kommunen ikke har fått på lyset, det kan vi dessverre ikke få gjort noe med nå. Hvis ikke en i kommunen med kunnskap om hvor lysbryteren gir oss en liten julegave da.

NB! På Fyllingenkampen vil vi også starte salget av billetter til kampen Falk Horten – Nøtterøy, maks 5 billetter per person.
NB! Dette er første hjemmekamp (9/2) etter januarpausen og det vil bli rift om billettene.
Salget vil foregå inne i hallen så det er kun folk som har løst billett til Falk Horten – Fyllingen som kan kjøpe billetter til kampen mot Nøtterøy.

Velkommen til kamp! Design: Lille Studio 56 – Inge Wallumrød AS