• Simen Westby Johansen stengte buret da han kom innpå!

Uavgjort 28-28 i Holtanhallen

Spennende i Holtanhallen – Simen stengte buret da han fikk sjansen!

Skrevet av inge

Falk storspilte til tider og Stord måtte virkelig slite hardt for å få ett poeng med seg hjem. Etter en knallstart for Falk så jevnet kampen seg ut i 1.omgang. Lagene fulgte hverandre med Falk i føringen omgangen igjennom. Falks keeper Martin Kolstad Holm stod meget godt i 1.omgang og reddet flere opplagte sjanser. Anton Bo Blickhammar fyrte stadig løs og fikk også god uttelling, det samme med Mohamed Abdelrahman Elbohy – eller lettere for oss Elbohy. Begge lag hadde gode keepere i den første omgangen og det holdt nok Stord inne i kampen.

Til pause stod det 15-13 til vertene.

2.omgang ble veldig artig med mye action. Falk ledet en del og så skiftet det til Stord – før igjen Falk tok føringen. Martin Gravdal Haldorsen satte viktige scoringer og ikke minst så kom Simen Westby Johansen innpå midt i omgangen og satte sitt preg på den omgangen med hensy til det å gjøre flotte redninger. Mot slutten så overtok Stord føringen og alle trodde kanskje nå at nå går det den veien høna sparker. Men nei da, Martin satte inn mål fra kanten og Simen, som sagt reddet. Da det stod 27-28, så kom Tor Henning Forberg med et knallskudd til 28-28. Så er det Stord sin tur i sluttsekundene, men Simen redder. Falk tar Time Out med 6 sekunder igjen. Men et spektakulært forsøk fra Falk med sistepasning til Martin Gravdal Haldorsen lykkes ikke. Men det var ett godt forsøk!

28-28 ble sluttresultatet.

Gjengangerens LIVE referat finner du her – klikk
Kampfakta finner du her – klikk

Bilder ser du i en annen artikkel..