• Sportslig leder i Falk: Trond Egge

Vi skal tilbake til Eliteserien

Ingen skal være i tvil om at vi skal tilbake!

Skrevet av inge

Sportslig leder i Falk Horten, Trond Egge, sier til avisen Gjengangeren at Falk skal tilbake til Eliteserien. – Vi har ikke vært gode nok, ikke bare spillerne og laget – men flere ting rundt i klubben på den sportslige siden kan bli en del bedre. Blant annet spillerutvikling og innhenting av forsterkninger er punkter den sportslige lederen ser forbedringspotensiale på.

– Vi må ta lærdom av feilene og gjøre noe med det og en evaluering av sesongen vil gi mange svar som blir arbeidsoppgaver fremover.

Nesten gode nok

Egges umiddelbare konklusjon over Falk Horten 2013/14 er nesten gode nok.
– Vi har nesten holdt eliteserienivå sesongen sett under ett. I mange kamper har vi holdt det, men ikke i nok. Borte har vi helt klart vært for dårlig. Samtidig kan vi trygt slå fast at vi ikke ble den klare dumpekandidaten alle ekspertene ville ha oss til, sier han.

Defensivt er det godkjent – offensivt er det en del å hente.

Raskt tilbake

– Vi er slått ned, men vi er ikke slått ut. Vår strategi og visjon står fast, og det trigger meg veldig at vi skal tilbake til eliteserien.

– Så fort som mulig?

– Det er klart det bør være ambisjonen, men det er for tidlig å si det ennå. Vi må gjøre ting i riktig rekkefølge. Først må vi sette sammen laget for neste sesong. Men ingen skal være i tvil om at vi skal tilbake, sier Trond Egge, og avslører at som følge av nedrykket nullstilles kontraktene til alle A-lagsspillerne til Falk.

Resten av Aleksander Limkjærs intervju med Trond Egge leser du i avisen Gjengangeren – klikk