• Simen Heyerdahl fløy som en Falk skal i kveld- HØYT!

Takket for seg på hjemmebane med å banke Drammen

31-26 i Holtanhallen

Skrevet av inge

Falk Horten spilte sin siste kamp for sesongen i Holtanhallen og sin siste kamp foreløpig i Postenligaen samme sted. Og det ble en kamp man godt kan si man husker. Drammen ble slått i begge omganger og det satte publikum pris på.

I første omgang gikk det rimelig greit med jevnt spill fra begge sider – lagene fulgte hverandre rimelig tett. Mot slutten av omgangen fikk Falk en liten luke med 17-14 til pause.

2.omgang ble omtrent bare en fortsettelse av 1.omgang. Falk dro i fra og hadde på det meste en 5 målsledelse midt i omgangen. Drammen fikk ikke noe til og Falk kunne mot slutten motta klapp fra publikum for en kamp og 2 poeng som var veldig fortjent.

Kampens beste spiller var Simen Heyerdahl, gode var også Nicolai Solbakken, Mathias Kolstad Holm og som alltid Anton Bo Blickhammar. Nok en gang fikk vi også se en trickscoring som er verdt inngangspengene fra Andreas «Andy» Ingebrigtsen.

Da var det slutt på Postenligaen i Horten for denne sesongen – om du vil må du gjerne ta turen til Sandefjord onsdag 26.mars kl 20. Da møter Falk hjemmelaget Runar til årets siste kamp i Postenligaen 2013-14. GRATIS inngang er det også lovet! Møt opp og kanskje kan gutta overraske med en seier på bortebane? Hvem vet?

Kamprapport finner du her – klikk
Gjengangerens kampreferat finner du her – klikk

Bilder kommer senere.