Signerer igjen for Falk

Simen og Tor Henning tar ansvar

Skrevet av inge

Simen Heyerdahl og Tor Henning Forberg signerer for ny sesong med Falk Horten. Etter dager med folk som forlater klubben er sportslig leder i Falk, Trond Egge forøyd med å endelig kunne signere 2 spillere som klubben virkelig trenger for neste sesong.

Både Simen og Tor Henning er viktige spillere, både for å prestere men også for å være forbilder for de yngre spillerne som nå får sjansen til å ta nivået i 1.divisjon og forberedes til spill i Eliteserien. For om du tror at Falk Horten tar til takke med 1.divisjon for fremtiden, tar du feil!


Tor Henning Forberg – viktig brikke for Falk Horten – Foto: Inge Wallumrød

Falk Horten skal bygge ytterligere og på kort sikt, 1-2 år, komme seg tilbake til Eliteserien. Både Simen og Tor Henning er i så måte viktige for Falk Horten, både på kort og lengre sikt.

Èn klubb i Norge – men gikk i tenkeboksen

Simen Heyerdahl legger ikke skjul på at han gikk i tenkeboksen etter nedrykket.

– Det handlet mer om hva jeg ville i forhold til at jeg bor og studerer i Oslo. Men til slutt landet jeg på at det finnes kun én klubb i Norge, sier Simen Heyerdahl, som håper å kjempe i toppen av 1. divisjon med Falk neste sesong.  – Vi har fortsatt mange gode håndballspillere igjen, og at vi må bygge nytt etter et nedrykk er naturlig, sier han.

Flere spillere kommer
Trond Egge sier at flere spillere er forestående signering.

Følgende spillere er klare for spill for Falk Horten i 2014/15-sesongen:
Andreas Ingebrigtsen, Patrick Thomassen, Simen Heyerdahl, Tor Henning Forberg, Tormod Hauane, Vegard Steinstø, Fredrik S. Svendsen, Jørgen Jansrud, Christian Daviknes, Magnus Fredriksen og Karl Fredrik Stenkjær.

Les alt om dette i Gjengangeren.no – klikk