Nok en seier til gutta

Slo Sandefjord i Jotunhallen

Skrevet av inge

Falk vant 21-23 borte i Sandefjord mot Sandefjord i går kveld. Etter en jevn 1.omgang ble det ikke noe stort bedre i 2.omgang. Begge lag vekslet på å lede og mot slutten så ledet Falk med 2 mål ett par ganger. Noe de også klarte å hale inn mot slutten av kampen. Ikke den aller beste kampen, men man fikk nok testet litt ut av forskjellige ting.

Det er jo også rimelig greit å vinne kamper – noe Falk har gjort i alle treningskamper denne våren/sommeren. Det er alltid greit å vite hvordan motstandere i 1.divisjon er også. Hittil er det vel ikke så veldig skremmende som er vist. Men det kan forandre seg når alvoret starter.

Nå er det ikke treningskamper før vi skriver august med Skjærgårdsleker som noe av det første som skjer i oppkjøringen til kommende sesong.

Vi ønsker alle en god sommer! Vi vil selvsagt komme med nyheter her om det skjer noe spesielt som gjelder Falk Horten.