Klart for Vestfoldderby

Kan bli en tøff batalje!

Skrevet av inge

Falk er forberedt på et tøft oppgjør i Jotunhallen, sier trener Daniel Birkelund til Gjengangeren.

Sandfjordtrener Einar Veierød legger presset på Falk. – Falk er nok litt mer presset enn oss etter 2 tette på nebbet av Kolstad. Han tror videre at målvaktene blir avgjørende i denne kampen.

Falk kommer fra treningsleir i Ungarn med litt trøbbel etter inntak av maten der. Noen spillere er lettere preget av matforgiftning og ikke alle som var plaget er helt friskmeldt. Utenom dette har Falk en skadefri tropp. Det kan trenges for kampen blir nok preget av at dette er en kamp ingen av de vil tape og det faktum at oppgjør mellom byene i Vestfold setter en litt annen ramme. For 2 år siden gikk dette hardt utover daværende Falkspillere Rune Skytøen (havnet på krykker), Ole Cato Holden (brakk fingeren) og nåværende Sandefjordspiller Chris Gulliksen (blodig og forslått).

Daniel Bikelund tror også at denne gangen vil Sandefjord spille på fysikken. Flyt og fart vil gi Falk en stor fordel – kriging og fysikk vil gi en mer åpen kamp. – Dette er Sandefjordtrener Veierød rimelig klar over, sier Birkelund. – Vi må passe på å holde fokus på det sportslige, slik at tenningen er på et fornuftig nivå, sier Veierød.

Du som synes håndball med Falk Horten er gøy å se på, burde ta med deg noen venner og ta en kjapp biltur til Sandefjord. Med dagens fartsgrenser på E18 (110 km/t) burde det gå greit unna på ca 30-35 minutter til Jotunhallen. Der blir du sikkert møtt av noen flere fra Horten og sammen kan dere GI GASS fra tribunen og støtte gutta i blått, slik at poengene kan sankes inn og Sandefjord blir stående og lure på hva som skjedde.

Vi sees! Jotunhallen i Sandefjord – kampstart kl 19:00 (kom gjerne før!)