Uavgjort i Holtanhallen

Rotet bort 1 poeng i sluttsekundene

Skrevet av inge

Den kampen man burde vunnet vant man ikke. Det var ingen god dag for Falk på jobben i Holtanhallen i dag. Haugaland var med på noetene hele 1.omgang og det stod 11-12 til gjestene ved pause. Det var ikke det Øyvind Tomter drømte om, for da kunne han ha det ene benet i «turskoene» for en gåtur til Follo neste helg.

I 2.omgang bedret det seg litt og kampen var nesten kjørt da Falk tilrev seg en 4 målsledelse noen minutter før slutt. Men Haugaland gav seg aldri og hang seg på og tok innpå Falk. Da det stod 2 minutter igjen var fortsatt Falk 2 mål foran. Men dette rotet de bort og lot Haugaland utligne til 25-25 med noen sekunder igjen. Selv med 2 mann fra Haugaland utvist klarte ikke de med blå drakter å vinne kampen. Dette til stor skuffelse for hjemmefansen som var uvanlig tyste i dagens oppgjør.

Denne kampen bør glemmes og så får Falk Horten se fremover til neste helg og kampen mot Follo. 1 poeng er tross alt bedre enn 0.
Simen Heyerdahl ble Falk sin mestscorende i dag.