Går til neste bortekamp

Tomter går turen og gir til TV-aksjonen etter uttalelse på Facebook

Skrevet av inge

Øyvind Tomter, daglig leder i Falk Horten/Håndball har gjort det igjen; solgt skinnet før bjørnen var skutt.

Han var sikker på at Falk skulle vinne mot Haugaland i hjemmekampen sist lørdag. Vel, det ble ikke slik unge Tomter ville det og Falk gikk på et uventet 25-25 i kampen mot Haugaland. Når du da skriver dette på Facebook og har hundrevis av venner – så går ikke dette upåaktet hen. Da må man til slutt bite i gresset og ta frem turskoene.

Han går til Follo Trykk Arena og kampen mot Follo til helgen.

Ikke helt sånn uten videre heller. Siden det er innsamlingsaksjon til helgen, så legger han kr 2 i potten pr minutt han bruker på turen. Turen er fra hjemstedet i Oslo og til Follo Trykk Arena, en distanse på ca 25 km og med ca 5 timers estimert forbruk av tid vil det gi 300 minutter x 2 kr. Han oppfordrer SELVSAGT alle som synes dette er en god sak å matche hans på givergleden. Lokalavisen i Horten – Gjengangeren – matcher selvsagt Tomter sin sum, forteller redaktør Torgeir Lorentzen. Samtidig som han oppfordrer flere til å være med på dette.

Så gjenstår det å se om unge Tomter nå har lært eller om det fortsatt kommer friske veddemål/statements fra Falk sin daglige leder.
Utvilsomt så tror undertegnede at det ikke er slutt på stuntene fra Øyvind – han lærer neppe. Men det skaper fin stemning og kanskje er det også positivt for flere enn bare Falk Horten?

Vi må nok også spørre oss om A-laget har en finger med i spillet. Lot de Haugaland få 1 poeng fordi de vet at de sanker nok poeng allikevel? Slik at Tomter fikk seg en liten gåtur. For han er jo usedvanlig frisk i taktene på Falk 4 som vanker rundt på landsbygda i Vestfold og slår andre håndballherrer der ute med store siffere. Siste hele 44-20? mot Hof. Den som konspirerer litt og kjenner Daniel Birkelund og de andre gutta på laget, kan vel kanskje spinne litt på den? Vanker det straffereaksjoner?

Vil du være med? Vedder på at Øyvind vil ha en turkamerat eller flere. Ta kontakt med Øyvind!

Øyvinds egne ord her:

Oppfordrer dere alle til å minimum matche meg!
Jeg går til Follo på søndag! Og jeg gjør som millioner av kvinner i verden; jeg går for rent vann. Vær med å støtte årets TV-aksjon på søndag. Jeg gir 2 kroner per minutt jeg bruker på å gå til Follotrykk arena. Og jeg oppfordrer alle til å gi et beløp per minutt jeg bruker (50 øre, 1 kr, 2 kr, 5 kr.) til Kirkens Nødhjelp og årets TV-aksjon . Antatt tid: ca 5 timer = 300 minutter.