Gode på det beste, dårlig på det værste

Tap i Follo

Skrevet av inge

Falk Horten hadde en bra 1.omgang, bare 2 mål bak er ok når det gjelder Falk. Dette er normalt noe gutta tar igjen. Da de kom på banen for 2.omgang hadde de lagt igjen noe i garderoben, i følge avisen Gjengangeren. Det startet med 15 minutters mareritt i 2.omgang og det endte med tap 27-21.

Trener Daniel Birkelund er litt lei seg på guttas vegne. – Vi er gode på vårt beste, for dårlige på vårt værste og ikke stabile nok på et godt nivå. Vi er litt uferdige som lag ennå, konkluderer Daniel Birkelund.

Etter 5 kamper står Falk med 5 poeng, det er 5 poeng bak Kolstad og Follo som topper tabellen i 1.divisjon. Falk er på 7.plass.

Vi får bare se fremover og det kan vi gjøre allerede til helgen – da kommer Sandnes på besøk og kampen er som nesten sedvanlig; på lørdag kl 16:00 i Holtanhallen. Vi kommer med mer om den kampen frem mot helgen.

Det er ingen grunn til å deppe, Falk kommer alltid tilbake og nå til helgen er en god anledning til det!