Grei seier over Herkules

2 poeng er 2 poeng. Ikke stilkarakter i håndball.

Ikke mye tydet på at Herkules hadde 1 poeng i 1.omgang. Da var det rimelig jevnt i Skienshallen. Men alle vet nå at en håndballkamp vinnes når begge omganger er spilt og det var vel det gutta tenkte da de forlot spilleflate etter 1.omgang og Herkules var i føringen med 13-12. Men omgangen var ikke akkurat noe de tilreisende fra Horten, inkludert undertegnede, kommer til å huske særlig lenge. Lite tempo og til tider litt rotete spill, Falk lot Herkules drive på med sitt og noen ganger så det ut som om dette var bare ett lite gjesp.

Så det var i grunn bare greit at speakeren rotet litt med navnet til Tormod Hauane – slik at humøret var greit da det ble pause og man kunne begi seg ned til kaffen og kakene. Kakene var utsolgt – kaffen likseå. Det tok noen minutter før det ble ny kaffe – men ingen kake.

Tilbake til tribuene med flagg og en kaffe og 2.omgang. Får å si det slik, det virket som om Falk da hadde brukt 1.omgang som en transportettappe og så skulle de vise hvordan det skulle gjøres i 2.omgang. Det ble en del bedre og Falk dro lett ifra hjemmelaget og var en stund oppe i 11-12 måls ledelse. Så ble det litt rot på slutten og Herkules kunne knappe innpå – anført av den tidligere eliteseriespilleren Preben Evensen. Da sluttsignalet gikk, stod det 23-31. Ikke noe resultat som sier så mye om kampen, tror Falk med litt mer gass hadde kunnet vunnet mye mer.

Best på Falk i denne kampen var vel Magnus Fredriksen og til tider var både Adam Nyfjäll, Simen Heyerdahl, Tormod Hauane og Filip Svele med på notene. Ikke en kamp man husker særlig lenge, men 2 poeng er helt ok og Falk er i rute på sin ferd med ønske om 10 poeng på 5 kamper før julen ringes inn. 3 nede – 2 igjen!

Neste kamp er hjemme i «fortet» – 6.desember, avkast kl 16:00 – mot St Hallvard. Da er det forhåpentløig en del mer folk på tribunen og flere hakk bedre stemning. Vi sees!