• Stinn brakke i "Fort Holtanhallen".

Dere er ALLE invitert – selvsagt

Møt opp og støtt Falk i kampen mot St Hallvard på lørdag.

Velkommen til Holtanhallen – lørdag 6/12  – avkast kl 16:00. Kom gjerne litt før!

Da vil vi gjerne ha så mange som mulig inn i «Fort Holtanhallen». Falk Horten møter St Hallvard til kamp om 2 meget viktige poeng. Falk ligger 1 poeng foran St Hallvard, så dette blir nok en meget jevn kamp mellom lagene på 5. og 6.plass på tabellen i 1.divisjon. Vinner Falk 2 poeng i denne kampen og tar 2 nye i siste kamp før jul, så er det fortsatt ikke kjørt med tanke på opprykk. Da burde Falk ha godt heng på lagene i toppen.

Det er derfor viktig at vi fyller hallen godt opp – se på bildet over og tenk på hvor gøy vi har det når gutta virkelig drar til med bra håndball. Det gjør de best når DU og dine venner og kjente møter opp!

Falk Horten har selvsagt striglet «fortet» til kamp. Du kan regne med at de ikke går tom for kaffe eller sukkervann. Ei heller kaker og vafler. Vi snakker jo om folk som gjør dette med ryggmargsreflekser og stolthet.

Sett av lørdag ettermiddag til nok en «rysare» i hallen. Det blir ikke mer morro enn det vi lager selv her i byen. Og i tillegg så har du mer tid igjen av lørdagskvelden når kampen er ferdig.

Lørdag – avkast kl 16:00 i Holtanhallen. På parketten: Falk Horten vs St Hallvard fra Lier. Dette vil du ikke gå glipp av!

Stinn brakke i «Fort Holtanhallen»

Foto: Inge Wallumrød – Klikk på bildet for full størrelse. Mange burde se kjente her.