Statistikksnikksnakk etter halve serien

Det er tid for litt statistikk igjen og her er det ganske jevnt helt i toppen på scoringslisten mellom Adam og Simen. Simen er litt foran man har hele 22 mål på straffe mens Adam bare har fått satt 1 mål på straffe. Her er listen over de som har scoret et tosiffret antall mål totalt etter 11 kamper:

Simen Heyerdahl   58 mål – hvorav 22 på straffe

Adam Nyfjäll    53 mål – hvorav 1 på straffe

Tormod Hauane   37 mål

Tor Henning Forberg   32 mål

Filip Svele   29 mål

Sebastian Mårtensson   24 mål

Vegard Laupsa Stenstø   14 mål

Sindre Andrè Aho   11 mål – hvorav 2 på straffe

Magnus Fredriksen   11 mål

Andreas Sæterlid Ingebrigtsen 10 mål

De som har flest utvisninger er:

Adam Nyfjäll  8 x 2min

Tor Henning Forberg 8 x 2min

Simen Heyerdahl  4 x 2min

Tormod Hauane 3 x 2min

Filip Svele 3 x 2min

Sebastian Mårtensson 3 x 2min

Rødt kort:

Adam Nyfjäll 1

Tor Henning Forberg 1