Blir det tøft, så har vi tøffinger!

Å jada, vi har noen tøffinger i Falk Horten. Her er noen av dem.

Trener Daniel Birkelund tror at Kristiansund vil «yppe seg» med tøffe tak i søndagens kamp.

«Kristiansund kommer til å forsøke og lage en «krigekamp» med mange dueller og tøffe tak», sier han i sin «Før kampen mot Kristiansund»

Nå er vel ikke Falk det råeste laget med hensyn til mange kilo og mange av dem, men vi har noen med den riktige krigerånden her i Falk også:

Adam Nyfjäll er alltid klar for «krigen» på streken… Får ofte stor oppmerksomhet og gir ofte folk en kamp. Falk sin nyttigste spiller med tanke på mål i kamp.

Adam er en spiller du må bli glad i, til tross for at han er svensk! Han kriger og slåss inne på streken og scorer mye, veldig mye. Så mye at han er toppscorer sammen med «Kongen av Holtanhallen», Siemen Heyerdahl. I forsvar er også Adam en fyr som tar i et tak og gir angriperne en hard motstand og noen saftige tacklinger. Det eneste med litt negativitet med Adam er at motstanderne er så gira på å ta han, at de river i stykker hans trøye. Det ender jo opp med mange bilder av «pojken» i nesten bar overkropp. Han setter dermed kanskje andre med ambisjoner om å vise seg litt,… litt i skyggen.

Adam Nyfjäll – En sjelden gang med trøyen inntakt! Men legg merke til at han har lånt drakten til Sindre Andrè  Aho, fordi hans egen er «sönder».

Simen Heyerdahl – «Kongen av Holtanhallen» – holmestranding, en av de fra den byen vi har tatt elsk på. Simen er en begge veier spiller. Scorer mye og tar ansvar på straffer. Bommer sjeldent fra 7 meter. Kriger i forsvar og er lagets ubestridte leder.

Kongen av Holtanhallen, Simen Heyerdahl. Holmestranding med så lang fartstid i Falk at vi regner han som «vår». En som alltid gir og tar  – begge veier!

Nok en holmestrending, Filip Svele. Har vært utenfor Falk en periode og litt skadet. Nå er han på full fart tilbake og har begynt å score en del. Kommer ofte innpå og snakker litt med Simen Heyerdahl, før de to setter fart og gjør livet surt for noen og enhver.

Filip Svele – holmestrending med kursen mot toppen – etter skadeavbrekk. Har lang fartstid i norsk topphåndball. En skytter som plutselig – scorer!

Filip Svele er en som ikke alltid er den som blir brukt først i kampen. Men som kommer inn og utgjør forskjellen når det butter litt.

Svever ofte høyt – Filip Svele

Fra Bø i Telemark – en kriger med ett «fighting face» du sjeldent opplever i norsk håndball – Tor Henning Forberg. Til daglig lærer i kroppsøving ved Horten videregående skole. Vi mistenker han for å trene en del sammen med elevene, for du får ikke slik kropp uten å trene mye! Han gir mye juling til folk når han er i forsvar – og som om ikke det er nok så er det en «fight» forover også – se her:

Tor Henning Forberg – en fighter i Falk. «Krigertrynet» må ha vært utviklet før han kom til Horten og Falk. Men det virker….

Ingen grunn til å gi seg! Tor Henning Forberg – Falk Horten/Håndball

Så om noen trodde at krigen på banen er noe Falk Horten/Håndball ikke er i stand til, så er dem det!

Alle foto: Inge Wallumrød