• Adam Nyfäll - 12 mål mot Kristiansund.

Slo Kristiansund enkelt i Holtanhallen

Adam Nyfjäll storspillte – scoret 12 mål.

Det startet litt ujevnt i 1.omgang. Litt tampt fra begge lag, selv om temperaturen på enkelte spillere var over kokepunktet. Men noe stort spill var det ikke. Adam Nyfjäll var derimot verdt alle inngangspengene. Dette var dagen da alt lykkes for svensken. Kanskje fordi familien var på tribunen? Ikke vet vi, men den store svensken stod altså for hele 12 mål når kampen var ferdig. Da signalet gikk for pause etter 30 minutter så var det flere som lurte på om det ikke kom noe mer enn det som ble vist i 1.omgang.

Adam Nyfjäll storspilte i årets siste seriekamp i 1.divisjon i Holtanhallen – hele 12 mål ble det på svensken.

Det ble mer fres etter pause og de som lurte på om det kom noe mer, fikk selvsagt det. Adam, som sagt storspilte. Også Tor Henning Forberg (5 mål) fikk bra uttelling på en del skudd og noen innspill.

Tor Henning Forberg – mange gode innspill og 5 mål i dagens kamp mot Kristiansund

Både Simen Heyerdahl (4 mål) og Filip Svele (3 mål) spilte bra. På et tidspunkt i omgangen ledet Falk med 26-13, men en liten downperiode mot slutten gjorde at gjestene halt litt innpå. I mål er som vanlig Simen Westby Johansen til å stole på – også i dag. Ellers så var det jevnt over bra fra alle gutta i dag. Dermed ble det 10 av 10 poeng på 5 kamper – som lovet. Det kommer til å bli et rotterace mot de øvrige topplagene om en plass i Eliteserien. Her er ingen sikret noen plass ennå. Neste kamp er 4.januar 2015 – borte mot Kolstad – så venter Sandefjord hjemme i Holtanhallen 17.januar. Gled dere!

Relatert:
Falk Kjørte over Kristiansund – Gjengangeren
Tabellen og kampfakta NHFs sider