Godt blått år!

For det blir det!

Da er det rett før året 2014 er over. Et år som har vært begivenhetsrikt for klubben. Vi rykka ned fra Eliteserien i våres. Men vi har vel aldri gitt opp håpet om nok en gang å klare bragden; å spille seg opp igjen. Vi ligger rimelig godt an og trener Birkelund sier at vi bare egentlig har ett surt poengtap.

Det er mange kamper igjen og mange viktige kamper i Holtanhallen mot motstandere som vi kjemper med i toppen. Det er viktig å ta de hjemmepoengene og gutta trenger all mulig støtte fra tribunen i Holtanhallen i de kampene. Så det er bare å sette av en del lørdager på nyåret og utover vinteren til «feberkamper» i Holtanhallen. Det kommer til å bli en heidundrende avslutning av årets 1.divisjon om dagens kampresultater og utvikling legges til grunn. De 4-5 i toppen er alle gode nok til å rykke opp. Og Kolstad kan jo fortsatt slås av flere enn det de hittil er blitt slått av. Falk Horten møter forøvrig Kolstad allerede søndag 4.januar i en tøff bortekamp. Vi håper gutta ikke har «langet for mye innpå med ribbefett, feite sauser, marsipan, sjokolade og annet godt – uten å ha rørt på kroppen. For her gjelder det å komme kjapt ut av «startblokkene» for resten av sesongen.

Så da vet du det.

Klubben ønsker alle en riktig fin nyttårsfeiring og et nytt Godt Blått År i 2015!