Bortetap for serieleder Kolstad

Litt for mye bom

Falk lå under med 5 mål til pause etter en omgang som ikke var helt patent. En del bom og ikke flaksen som man skulle ha når man møter såpass motstand som Kolstad er. Da signalet gikk for pause stod det 14-9 til hjemmelaget.

I andre omgang ble det også noen bom og ikke alltid stang inn for gutta. Noen klare målsjanser ble til ikke noe og det holder ikke til å ta serielederen på deres egen parkett. Falk var 2 mål under en kort periode, men flere misbrukte sjanser gjorde at Kolstad kom på offensiven igjen og dro i fra mot slutten. Kampen endte med siffrene 27-22. Noe som burde vært noen færre mål bak.

Dagens spiller på Falk ble kåret og det ble ikke uventet Adam Nyfjäll (bildet). Også Simen Westby Johansen stod meget bra i mål og hadde noen fine redninger. Men når forsvaret slipper angriperne litt for lett til, så blir det tap.

Takk til Kolstad for streaming av kampen. På det meste noterte jeg meg for 223 som så kampen via PC.

Neste kamp er nå hjemme mot Sandefjord den 17.januar kl 16:00 – som vanlig i Holtanhallen. Der satser vi på full pott og stinn brakke. Gutta er langt fra slått i kampen om opprykk. Så her gjelder det å møte frem og gi lyd fra seg.

Relatert:
Tabellen