Falk møter eliteserielag i treningskamp

Lillestrøm Topphåndball kommer til Holtanhallen

Da det er pause i håndballen kommende helg er det avtalt at Lillestrøm Topphåndball skal ta turen til Holtanhallen og møte Falk Horten til en treningskamp førstkommende fredag. Begge lag trenger litt matchtrening og det er kanskje en god anledning for lagene å trene på det som ikke er bra om dagen.

Lillestrøm ligger på bunnen i eliteserien, men skal nok være en bra sparringspartner for Falk som frister tilværelsen på 5.plass i 1.divisjon. Men Falk har ambisjoner og da er det greit å få kvalifisert motstand. Tim Persson spiller på Lillestrøm, så han får vi nok se.

Kampen kan du se – kampstart kl 18:30 i Holtanhallen på fredag.
Alltids greit å få med seg litt god håndball på en fredagskveld. Taco`n kan du ta før/etterpå. Kaffekopp er sikret – altså litt enkel kioskservering kan du forvente. Samtidig som du sikkert ser noen kjente og får servert en håndballkamp med gutta mot et eliteserielag. Ikke en dårlig fredag det?