Seier i treningskampen mot Lillestrøm

Jørgen Jansrud og Falk hadde få problemer med Lillestrøm

Falk kom ut i 1.omgang veldig kjapt og tok et redusert Lillestrøm på senga. De manglet 4 spillere i troppen. Etter bare noen minutter stod det 8-2 og magelen på alternativer for Lillestrøm var tydelig. Falk kjørte bare på og et tafatt romerikslag kunne bare se at Falk stod med ledelse hele 19-6 til pause.

Det uten å ha kjørt de mest brukte spillerne mye. Det var ikke tvil om at dette kom til å gå Falk sin vei. Selv om treningskamper er akkurat det; trening. Men det er alltid morro å vinne. Falk hadde heller ikke alle spillere som spiller fast med i kveldens kamp.

Fredrik Svendsen (6) og Erik Gilje i arbeid i forsvar

2.omgang ble litt jevnere. Lillestrøm fikk flere mål og Falk slappet nok litt mer av. Det ble en god gjennomkjøring for flere spillere som ikke spiller så mye i seriekamper. Det er viktig og det spiller ikke noen rolle om det er treningskamper, særlig ikke når man har dommere, litt publikum (60-70 tilstede), klokker og sekretærer, svabrere og en fotograf tilstede. Da blir det liksom litt mer enn bare en «treningskamp». Da er det nok gøy å vinne over et lag som til daglig er i Eliteserien. Dog skal sies at Lillestrøm Topphåndball står i fare for å spille i 1.divisjon fra neste sesong.

Blir passet på – Adam Nyfjäll

Da sluttsignalet gikk var det 36-22 på tavla. Helt fortjent og en grei gjennomkjøring for gutta på en fredagskveld i Holtanhallen.
Noen flere bilder komer i løpet av lørdagen.