• Simen Heyerdahl - Falk Horten

Endelig ett skikkelig Vestfoldderby

Hvorfor du skal på kamp

Åå? Falk Horten vs Sandefjord Håndball, er det Vestfoldderby? Var ikke det Nøtterøy som var vår argeste?

Joda, det er vår nærmeste nabo og en arg konkurrent. Nå ligger de på på utsatt plass i Eliteserien. Vi (Falk) og Sandefjord skal «krige» om en plass i neste års Eliteserie. Så dette er ett skikkelig Vestfolderby – enten du vil eller ikke! Horten skal tilbake til Eliteserien.

Hvorfor skal jeg i Holtanhallen?

Det er en god grunn til det. Falk ønsker å rykke opp til Eliteserien i Norge og være der. Horten har «fått vedtatt» en ny videregående skole av fylkeskommunen. Det betyr at kommunen og (kanskje) Falk kan planlegge en ny idrettshall. Som ved hjelp av inntekter fra fylkeskommunens leie av «gymsal» for videregående og Falk sitt ønske om en arena som er godkjent av NHF (Norges Håndballforbund) kan bli en storstue for byen og idretten. For det er ikke tvil om at denne hallen skal bli så stor at den skal romme mye mer enn Falk og håndball.

Hva skal jeg gjøre?

Du skal komme på kamp, ta med deg venner og kjente – bidra til at Falk Horten vinner og tar med seg poeng i denne kampen. Du skal heie og bidra på tribunen for at gutta i blå drakter vinner! Engasjement og atter engasjement – det er nøkkelen! Liv på tribunen er noe de nede på parketten liker! Når vi får engasjement, så blir det ennå mer morro i fremtiden. Kanskje kan vi lage en plattform for en supporterklan? Kanskje kan vi vinne noe stort i fremtiden?

Hva får jeg?

Du får en skikkelig håndballkamp. Tar jeg ikke feil så blir det rimelig hett også. I kjent stil så blir det nok en masse situasjoner, gule kort, 2 minuttere, mange mål, litt ampert, litt humor, litt av hvert som gjør en håndballkamp i toppen av 1.divisjon verdt å se. Som Jan-Rolf Ludvigsen i Sporten i Gjengangeren sier; «Det virker som om det er gammel gjeld som skal gjøres opp hver gang disse lagene møtes». Bare det vitner om at det blir litt «batalje».

Og vil du ha noe å drikke og spise? Så finnes det en kiosk med kaffe, mineralvann og litt å bite i – i hallen.

Etterpå?

Da er klokka ikke kommet il 18:00 engang. Det betyr at du fortsatt rekker alt annet du vil i Horten eller hvor du måtte ønske å dra.
____________

Velkommen!

1.divisjon: Falk Horten vs Sandefjord Håndball – avkast kl 16:00 i Holtanhallen