• Tormod Hauane, scorte 8 mål mot Sandefjord

Knuste Sandefjord i 2.omgang og vant

Etter 13-15 til pause – snudde alt i 2.omgang

Falk startet kampen veldig bra og ledet 6-3 etter bare kort tid. Så skjedde det ett eller annet og så kom Sandefjord sterkt tilbake og snudde omgangen til sin fordel. Falk spilte til tider bra, men det ble for mange feil og ubesluttsomhet fra gutta i blått i denne omgangen.
Falks Simen Heyerdahl fikk frimerke og det gjorde sitt til at Falk fikk litt problemer.

Så det ble 13-15 til pause. Den pausen tror jeg Falk benyttet godt for det var et annet lag som kom på banen i 2.omgang. Falk kjørte på og tettet igjen bakover og begynte etterhvert å overta hele kampen. Simen Westby Johansen hadde mange fine redninger og både Tormod Hauane og Magnus Fredriksen hadde mye bra gang i denne omgangen. Også Fredrik Svendens fikk satt mål og skaffet Falk 2 straffekast. Sandefjord var veldig opptatt med dommeravgjørelsene til de finske dommerne og glemte å spille håndball en stund. Det utnyttet Falk og fikk kontakt og rykket i fra. På slutten ble det en del rare ting og Sandefjord knappet inn på ledelsen til Falk.

Til slutt kunne Falk juble for seier 26-22 i Holtanhallen. Det satte hjemmepublikummet stor pris på. Et publikum i dag som var mye mer livat enn de pleier å være. De som engasjerte seg skal ha stor takk for bidraget.

Kommer med mer i morgen. Da kommer det også mange bilder fra kampen.