• Siemen Heyerdahl - dagens mann i Holtanhallen

Knuste Follo i 2.omgang og vant igjen

Falk med knallkamp i Holtanhallen

Falk hadde en grei start på dagens kamp mot Follo i Holtnahallen. Tok føringen og så kladder det seg litt til midtveis i omgangen og Follo tok over føringen. Ikke noe tydet på det som skulle komme i 2.omgang. Riktig nok hadde Falk noen skikkelige susere og Simen Westby Johansen hadde som vanlig – en haug med gode redninger. Follo fikk noen rare avgjørelse av svenske dommere for anledningen, men dommerne klarte seg sånn sett rimelig greit. Noen feil får man tåle i kampens hete – og feilene gikk begge veier.

Litt «magi» må til – Adam Nyfjäll med nye 6 scoringer i dag

Etter at 1.omgang var spilt stod det 12-14 – men det skulle endre seg etter pausen. For ingen kamp er vunnet etter 1.omgang.

Da 2.omgang startet skjønte man fort at her var det et annet Falklag som kom på banen. Gutta i blått tok initiativet og føyk ut av «startblokkene», slik at Follo aldri kom seg over sjokket og skjønte knapt nok hva som skjedde. Simen Heyerdahl er «Kongen av Holtanhallen» – det fikk Follo fort skjønne. 9 mål ble det på Simen i dag. Men både Tormod Hauane (5), Magnus Fredriksen (4), Vegard Laupsa Steinstø (4), Fredrik Svendsen (2), Adam Nyfjäll (6), Simen Westby Johansen (knallgode redninger og fredsmegler) med flere, meldte seg skikkelig på og kjørte over Follo så det stod til karakteren 9,5 av 10. Follo som lå på 2.plass før dagens kamp måtte innse at den plassen – den tok Falk over etter seieren. Og der synes vi nok at Falk kan bli.

Magnus Fredriksen – som vanlig meget god

Fredrik Svendsen – begynner å vise skikkelig gode takter etter en tung tid. Det er gledelig.

Falk ledet en stund med 11 mål mot slutten av kampen – 31-20. Det endte til slutt med 33-25. Det sier mye om at Follo knapt kom til i denne omgangen og at forsvaret denne gang som mot Sandefjord – satt skikkelig.

Falks trenerduo, Daniel Birkelund og assistent Baard Olafsen – de har grunn til å smile etter en forykende 2.omgang.

Trener Daniel Birkelund og assistent Baard Olafsen hadde all grunn til å klemme på hverandre etter kampen. Daniel med gipset fot  og Baard med ønske om å «trille treneren i rullestol frem og tilbake på sidelinjen» fikk nok maksimalt ut av gutta i dagens 4 poeng kamp. Det var nemlig viktig å slå Follo med nok mål for innbyrdes oppgjør greia. Og det lykkes de med – sammen med sine disipler i blått.
Vi snakker ikke opprykk med de to der ennå – men «vi tar neste kamp, først».

Vi andre kan glede oss til fortsettelsen i 1.divisjon for menn. Det er og blir en skikkelig «rysare» som Adam ville ha sagt på svensk.

Kampinfo: klikk
Kamprapport: klikk
Tabellen: klikk

Relatert: Østlandets Blad – Follo HK kollapset fullstendig i 2.omgang. Gjengangeren: Falk med knallsterk hjemmeseier