Reddet av Filip Svele i siste sekunder – uavgjort i Sandnes

11 mål av Simen Heyerdahl i 32-32 kampen

Falk reiste til Sandnes med håp om å slå vestlendingene. Det skulle vise seg å bli veldig vanskelig. Sandnes har slått flere av topplagene i 1.divisjon og i kveld var de veldig nære å slå nok et topplag. Til pause stod det 13-13 (i hvert fall tror vi det – ettersom litt problemer med oppdatering fra Sandnes).

Filip Svele reddet 1 poeng for Falk borte mot Sandnes – scoret i de siste sekunder.
Foto: Inge Wallumrød

Men gode lag har alltid flaks og en dyktihget som kan tas frem i de siste sekunder. Så også denne gangen. 9 sekunder igjen, TIMEOUT Falk Horten. Så havner ballen hos Filip Svele og han får ballen bak Sandnes sin keeper og berger 1 poeng til Falk Horten i dette viktige oppgjøret i 1.divisjon. 32-32 var sluttresultatet – det skal Falk være rimelig fornøyd med – i og med at de lå under med 2 kort tid før slutt.

Det gikk først meldinger ut på at Simen Heyerdahl var mannen – på Falks Facebookoppdateringer – men Tor Henning Forberg fikk rettet opp «uretten» til fordel for Filip Svele.

Mer om kampen må du nok lese om i Gjengangeren i morgen. Og vil du se gutta i Holtanhallen – da har du sjansen allerede til lørdag – mot Viking – avkast kl 16:00! Vi sees!

Live oppdateringen på Facebook kan du lese her: klikk
Tabellen ser du her: klikk
Kampinfo her: klikk
Kamprapport her:  klikk