• Falk må klamre seg til håpet om at Viking går på en smell for å rykke direkte opp. Om de selv klarer å vinne resten av kampene i årets sesong.

Falk gikk på hjemmesmell mot Viking

Møtte «veggen» mot Viking. Men toget er IKKE gått.

Falk møtte Viking i Holtanhallen i dag og det ble litt blandet opplevelse. I 1.omgang holdt Falk følge med Viking og begge lag viste i grunn helt grei håndball. Ikke mye mål med 11-11 til pause. Men slik er det ofte når begge forsvar tetter igjen og begge lag skyter med lite uttelling/redninger av målvakter.

Man satt igjen med en følelse av at dette kunne gå begge veier til pause og i pausen.

Og det ble en omgang med litt sånn; hva var det som skjedde? Falk kom litt skjevt ut i 2.omgang og ble fort 3 mål bak Viking. Det gjorde sitt til at det ble litt som om man blir halsende etter, vil mye og det blir ikke noe av. Alle fyrte av velmenende skudd, men akk så liten presisjon og det endte med at de skjøt målvakten i Vikingmålet god. Så dårlig skyting at han ble kåret til Vikings beste spiller i kampen. Det er unødvendig på dette nivået og man må kunne skjønne selv at skudd med mindre enn 100 % innsats – er for dårlig. For sånn så det ut fra «utsiden» av kampen. Variasjon bør man kunne finne ut selv.

Så da går det som det ofte går – man prøver og prøver – men så ender det med tap. 22-27 er et resultat man ikke kan være mye fornøyd med – og er det nok neppe heller. Resten av kampene i 1.divisjon må nå vinnes for at man i hverfall skal kunne kjempe om en kvalikplass. Eller så må det et mirakel til for at det skal bli direkte opprykk.

Så man skal ikke gi opp – hverken på tribune eller i laget. Noe sistnevnte neppe har i tankene engang. Gutta kommer knallhardt tilbake og lager spenning, når de har fått ristet av seg dagens kamp.

Søndag kommer det bilder fra kampen.

Kampinformasjon finner du her – klikk
Kamprapport finner du her – klikk
Tabellen finner du her – klikk

Relatert: Gjengangeren – Falk har minimale opprykkssjanser