• Rimelig klar beskjed, ser det ut som om Magnis Fredriksen her gir.

Kvalikplassen må være mål i forrykende avslutning

Klare beskjeder er vel det som gjelder – samt å følge dem.

Falk Horten gikk på en smell mot Viking. Der røyk sannsynligvis den direkte opprykksplassen. Men vi har ingen grunn til å tro at gutta har tenkt å slutte å kjempe om poengene. Det er 4 kamper igjen. 4 kamper – det er 8 poeng ved 4 seire. Allerede førstkommende lørdag, 28.februar, er det kamp i Sofiemyrhallen mot Kolbotn. Avkast kl 16:00, den kampen burde mange med hjertet i Falk ta seg en tur å se på. Samt ikke minst støtte laget i de viktige siste kampene i årets 1.divisjon.

artikkelen fortsetter under bildet

Du må, som Tor Henning Forberg her, gi alt for å få mål.

Det er viktig å nå kvalifiseringsplassen. Den plassen gir en mulighet for opprykk – ved å slå et lag fra Grundigligaen. Det laget som ligger 3dje sist der når den ligaen er ferdig. I skrivende stund er det Bækkelaget Håndball Elite. Men det kan gjerne bli; Nøtterøy Håndball (hadde jo vært artig å sende de til 1.div), Runar Sandefjord, Stord Elite eller selveste Drammen HK. Ja, de ligger utsatt til i Drammen også. Så det blir en spennende kamp om å holde seg, få kvalikplass eller rykke ned fra toppen for lagene i bunnen av Grundigligaen.

artikkelen fortsetter under bildet

En Falkgutt svever alltid høyest, særlig når det gjelder. Siem Heyerdal er høyest.

Etter kampen mot Kolbotn er det 2 hjemmekamper i Holtanhallen – mot henholdsvis Fjellhammer lørdag 7.mars (avkast som kjent kl 15:30 grunnet landsserie G18) og siste hjemmekamp er mot Herkules lørdag 14.mars – avkast kl 16:00. Det burde tilsi 2 hjemmeseire. Men det krever at man har full fokus og støtte fra tribunen. Uten støtte så er det kjipt å spille håndball – men vi regner selvsagt med støtte fra supporterne; deg og dine.

artikkelen fortsetter under bildet

Engasjement fra tribunen er nødvendig. Her Trimhuset Horten med flott engasjement.

Den siste kampen er bortekamp, der kan alt bli avgjort. For det er mange om beinet i årets 1.divisjon. Det er derfor så viktig for gutta å vinne resten, da er i hvertfall den jobben gjort. St Hallvard er motstander i ROS-arena, DER bør man selvsagt benytte anledningen til å møte opp og se en forrykende håndballkamp om kanskje, kanskje den siste muligheten for opprykk. Det er søndag 22.mars – med avkast kl 16:00, som alle de andre kampene i 1.divisjon i den siste runden. Da får amn være med på LIVE å vite hvor man var når alt ble avgjort, kanskje?

artikkelen fortsetter under bildet

Simen Heyerdahl er kaptein og står frem når det gjelder. Nå gjelder det, Simen.

Falk Horten har da IKKE sluttet å tenke seier og trening og kamper ennå. Det er altså ennå en mulighet. Og kjenner jeg laget rett, så er det nok mulig at vi får en kanon avslutning. For det er noen sure poengtap å hevne, det burde være en gulrot god nok for å knuse all resterende motstand.

artikkelen fortsette under bildet

Trenger litt svensk guts her også. Adam Nyfjäll er nok klar for det.

Jeg er ikke optimist, jeg er realist i sport. Du vinner ikke noe uten totalt engasjement. Hver tackling, hvert løp og hver eneste sjanse til scoring må utnyttes. Nytter ikke å stå å vente med lua i hånda. Den som står stille, kommer ingen vei.

Du får ingenting gratis…

 

Tekst/foto: Inge Wallumrød