• Simen Heyerdahl var kampens beste spiller mot Kolbotn.

Falk vant 35-25 borte mot Kolbotn

Simen Heyerdahl Falks beste spiller – igjen.

Falk skulle reise kjerringa etter et litt forsmedelig tap mot Viking hjemme i Holtanhallen. De dro til Kolbotn og Sofiemyrhallen for å møte et lag som ligger på nederste del av tabellen og måtte ha poeng for å ha håp om fortsatt 1.divisjonsspill.

Falk åpnet ikke forrykende, men etter hvert satte de opp farten og dro fra 5-5 til 5-10. Da var det vel ingen blant de 230 på tribunen som trodde på hjemmeseier lengre. Falk fortsatte kjøret og hadde full kontroll på denne kampen. Simen Westby Johansen hadde noen fine redninger. Nicolai Solbakken kom inn og tok et par straffer. Gutta kjørte på fremover og både Magnus Fredriksen, Magnus Mangerud hadde fine mål og kombinasjoner. Adam Nyfjäll (5 scoringer) gjorde som alltid en god kamp.

Ved pause stod det 11-17.

Simen Heyerdahl (7 scoringer) spilte som vanlig en meget bra kamp, det gjorde også Filip Svele. Eirik Gilje og Tor Henning Forberg (4 scoringer) var også gode de minuttene de fikk på banen i kampen. Vegard Steinstø scorte omtrent fra død vinkel – noe også Magnus Mangerud gjorde. Har de lært noe av Andreas Ingebrigtsen?

Både Tor Henning Forberg og Simen Heyerdahl måtte ta 2 x 2minutter på benken for litt ureglementerte ting. Filip Svele tok 2 minutter. Men det var på ingen måte en stygg kamp. På Kolbotn ble det 6×2 minutter.

Kampen endte 25-35 og gutta fra Falk Horten har fortsatt håpet om kvalikplass om alt går riktig vei.

Kampinformasjon: klikk
Kamprapport: klikk
Tabellen: klikk

Gjengangeren: Klar Falk seier
Østlandets Blad: Kolbotn gikk på stortap for Falk Horten