Lite medvind i Nøtterøy-skjærgården

Men om en måned skal det blåse vår vei!

Skrevet av Falk Horten

Skjærgårdslekene kunne feire sitt 50-årsjubileum i helga. Falk hadde derimot ikke så mye å juble for. Fasiten ble en seier og tre tap på Nøtterøy:

  • Falk-Fjellhammer 22-15
  • Falk- ØIF Arendal 20-27
  • Falk-St. Hallvard 26-30
  • Falk-Bækkelaget 26-32

Fjellhammer-kampen var på papiret den enkleste, og Falk vant til slutt 22-15 etter 14-7 til pause. «En helt grei kamp», var Daniel sin analyse.

Mot fjorårets seriemester fra Arendal hang Falk godt med i begynnelsen av kampen, ikke minst takket være glimrende spill av Filip Svele og keeper Simen Westby Johansen. Men når Sebastian Mårtensson fikk rødt kort i slutten av første omgang seilte sørlendingene i fra. 8-12 til pause ble 20-27 til slutt (enkelte på tribunen mente at sekretæriatet hadde rotet litt og at det egentlig ble 21-26). Magnus Mangrud spilte en strålende kamp på venstrekanten, og løp blant annet inn et mål fra egen halvdel mens eliteseriespillerne stod parkert på parketten!

(Saken fortsetter under bildet)

DSC_2196

Kampen mot St. Hallvard hadde Falk i sin hule hånd, og ledet 15-13 til pause og 24-21 mot slutten av kampen. Men så raknet det helt, og Glenn Solberg sitt mannskap seilte inn til en klar seier. St. Hallvard er en av hovedkonkurrentene til Falk i årets serie, så her trengs det videoanalyse av hva som skjedde!

I den siste kampen fikk mange av ungdommene sjansen, og Leif-Erik Brenne og André Tuzov var gode. Det endte til slutt med tap 26-32 mot Bækkelaget.

Alt i alt ble det lite medvind i Nøtterøy-skjærgården denne gangen, selv om det var enkelte lyspunkt innimellom. Men som flere av tilskuerne sa: «Det er ikke NÅ vi skal være gode.»

Tenk på hvor vanskelig Falk kommer til å bli å slå om en måned når de nye spillerne er innspilt med laget, Simen Heyerdahl er tilbake fra skade og U-landslagsguttene kommer tilbake til Horten!