Den Blå Stemmen: «Dette ser lovende ut!»

Mye bra å si om første seriekamp!

Skrevet av Falk Horten

Søndag var det første kamp i serien, og som kjent vant Falk 29-24 mot Haugaland. Det var også premiére for Den Blå Stemmen – DIN mulighet til å bli hørt. Her er den samlede tilbakemeldingen fra tribunen etter denne kampen:

«Wow! For en fantastisk start på kampen. Bortelaget klarer ikke å score før etter 10 minutter! Her var det tæl og innsats fra første kast. Bra at dirgent Daniel Birkelund gir alle gutta sjansen på banen, og spesielt hyggelig var det å se Simen Heyerdahl tilbake på banen. Magnus og Magnus er inkarnasjonen på idrettshelter og ekte idrettsglede!

Jeg tenkte stakkars Haugaland, som bare stilte med 10 mann. Her vil det renne inn mål på slutten av kampen. Men det skjedde ikke. Hvis vi tar vekk de ti første minuttene av kampen ender resten uavgjort 24-24, og Haugaland vinner sågar andre omgang. Det var unødvendig. Kunne Daniel gjort noe for å hindre finnen som scorte over halvparten av Haugalands mål?

Likevel satt jeg med en følelse at Falk aldri var truet. Det er klart at 5-0-ledelsen preger resten av kampen. Vi mista litt flyten når vi rullerte på laget, blant annet da keeper-Simen ble byttet ut. Han stod godt i dag.

Jeg synes ellers at alle gutta gjorde en bra innsats, men lagets desidert beste spiller var Magnus Fredriksen. Denne gutten lyser en kraft og vinnervilje som smitter over oss på tribunen. I undertall 4 mot 6 pløyer han seg gjennom forsvaret og scorer et herlig mål på ren vilje. Deretter løper han tilbake i forsvar som rene Usain Bolt, og hindrer kontring. Fantastisk!!!

Jeg synes kampens to kvinnelige dommere gjorde en suveren innsats. Haugalandstreneren driter seg ut med stadig å kjefte på dommerne, og fikk en fortjent utvisning. På en måte er han med på å senke sitt eget lag. Han bør lære litt av dirigenten vår!

Nå hører jeg at Nøtterøy tapte mot Kristiansand. Det var litt overraskende. Men da blir de nok ekstra tente hjemme mot oss neste helg. Med en så stor og bra tropp som Falk har i år, bør tempoet være på topp hele kampen igjennom. Vi må ikke falle for fristelsen til å slappe av og miste konsentrasjonen.

Gutta virker godt trent. Dette ser veldig lovende ut. Også en stor takk til arrangementskomitéen. Jobben deres står til gull!

Gratulerer med seier! Godt å være i gang med to poeng.

PS! En liten ting til slutt om musikken. Nå vi scorer spilles ofte en musikk det er vanskelig å klappe i takt til. Kan dette forandres på? Det hadde hevet stemningen enda mer!»

Hilsen Den Blå Stemmen

Stemmen_NY_300