Kjeltring? Hold deg unna Falk!

Her er det kun lov til å stjele poeng fra motstanderen…

Skrevet av Falk Horten

Falk er en fengslende klubb: Det kryr nemlig av politi- og fengselsfolk i Holtanhallen.

Bare i støtteappratet til A-laget er det to høytstående politifolk: Målvaktstrener Geir Reiersen er politisjef i Horten, og fysisk trener Øystein Holt er politistasjonssjef i Tønsberg.

Geir Reiersen som politiØystein Holt 2

– Min jobb er å åpne buret om dagen, og stenge håndballburet på kvelden, sier Geir Reiersen med et smil.

På A-laget er det flere av spillerne som ønsker å jobbe med «lovens lange arm». Simen Heyerdahl skal utdanne seg til politimann på Politihøgskolen i Stavern, og Steffen Berg Løkkebø ser for seg en framtid i fengselsvesenet. Det var en av hovedgrunnene til at han valgte Falk:

Falk2015-17Falk2015-16

– Ja, det var viktig for meg at Falk hadde kontakter innenfor denne sektoren, sier vår nye storspiller. Foreløpig jobber han som assistent på Bastøya, men håpet hans er å komme inn på Fengselsskolen på Lillestrøm. Han og familien har nettopp kjøpt hus i Horten, så han satser på å pendle til og fra Horten.

Nesten alle trenerne på Falks damelag jobber med lov og orden. Hovedtrener for A-laget er Erik Holmer, som tjener til det daglige brød som fengselsbetjent i Larvik. Toril Kvamsdal Pettersen som trener J15 er fengselsbetjent i Horten, mens hennes bedre halvdel og trener for J16, Frank Kaasa, er tidligere politimann og nå leder for Kriminalomsorg i Frihet.

Damer 4

Legg så til Andreas Sæterlid Ingebrigtsen som er politimann i Horten. Han var A-lagsspiller i fjor, og spiller nå på Falk 3.

Joda. Falk ER et skikkelig fenglsende lag!