«Den Blå Stemmen» om Sandnes-kampen

Daniel svarer folkets røst.

Skrevet av Falk Horten

Stemmen_NY_300Falk2015-15

DEN BLÅ STEMMEN: «Det ble en dårlig start med mye rot. Hadde det ikke vært for Simen i mål hadde det sett veldig stygt ut halvveis i første omgang. En sterk sluttspurt gir oss uavgjort til pause. Hvorfor spiller vi så rotete i første omgang?»

DANIEL: Det at det svinger så mye i starten går på tilfeldigheter. Stang ut/stang inn. Når vi kommer på 6-5 blir vi nok litt udisiplinerte. Vi vil for mye, og skal vise oss fram for publikum. Men så blir det i stedet litt oppkavet.


DBS: «Keeper-Simen og Fredrik Svendsen var Falks to beste spillere. Også Steffen Berg Løkkebø og Magnus Mangrud var gode. Bra å se at også Simen Heyerdahl er på vei mot formen. Etter at Filip Svele kom inn ble det bedre spill. Hvorfor brukes ikke han mer?»

DANIEL: Filip spilte over halve kampen. Jeg synes laget ble disponert på riktig måte. Vi har mange gode spillere.


DBS: «Hvorfor var ikke Vegard Steinstø og Sebastian Mårtensson med i dag?»

DANIEL: Vegard er blitt syk, og blir borte i 2-3 uker. Det går bra med ham. Sebastian var ikke helt i form, men er en nok raskt tilbake på banen.


DBS: «Det var et helt nytt lag etter hvilen. Andre omgang var suverent årsbeste. Her må Birkelund ha snakket skikkelig til gutta i garderoben.»

DANIEL: Vi snakker mindre i pausen enn det folk tror. Vi gjør også mindre forandringer enn det folk tror. Det handler mest om å minne hverandre om den kampplanen vi har.


DBS: «Unggutten Njål Christensen burde fått sjansen i dag.»

DANIEL: Det er lov å mene dette. Men det betyr også at en annen får spille mindre. Det er hele tiden en avveiing jeg som trener må ta.


DBS: «Dommerne var dårlige. De gav Simen et feilaktig rødt kort på noe som knapt var frikast.»

DANIEL: Jeg synes ikke dommeren var veldig dårlige. I ettertid har de innrømmet at det røde kortet var feil, og det står det respekt av. Men jeg synes at Sandnes fikk spille for lenge i sin angrep. De får dermed lov til senke tempoet i kampen, og det går utover rytmen vår.


ANDRE KOMMENTARER FRA DEN BLÅ STEMMEN:

  • Steffen er en ballkunstner, men det er ikke alltid at lagkameratene forstår de lekre pasningene hans.
  • Forsvaret hjalp Falk til seier. Det oser av tyngde og kraft.
  • Wiktor spilte sin beste kamp som nybakt pappa. Gratulerer!
  • Løper noen av gutta 60 meter på seks blank? Ser sånn ut!
  • Vi vinner mye på å ha en bred stall. Motstanderne klapper sammen i andre omgang.
  • Falk har et vanvittig potensial i år. Se bare hva som skjer når Simen får rødt kort!
  • Den kontringsvillig gladhåndballen fra 90-årgangen er tilbake!

Det er tribunefeber i Holtanhallen. Det er gøy å være Falksupporter, og det gir en god følelse når gutta ser oss og takker oss!