Trønderne har slitt i de siste kampene

Men Charlottenlund har et høyt toppnivå.

Skrevet av Falk Horten

Sander Sagosen sin moderklubb har overrasket i cupen, men sliter i serien. Onsdag møter de Falk i Holtanhallen.

Etter seks seriekamper har Charlottenlund to seire og fire tap, og ligger som nummer 8 på tabellen. Hovedtrener Marius Berge er forståelig nok ikke helt fornøyd med resultatene så langt.

– Det har svingt alt for mye så langt i sesongen. På det verste spiller vi som et dårlig 2. divisjonslag, og på det beste spiller vi som et eliteserielag, sier Berge. En av grunnene til svingningene er at laget han rår over er meget ungt.

Zeljko og Marius Berge

CHK-trener Marius Berge (i hvit) sammen med sin coach og mentor Zeljko Tomac under en Kolstad-kamp.

I cupen har Trondheimslaget gjort to store bragder. Først slo de ut Stord, og i runden etter var de svært nære på å slå ut Runar også. Men i serien har det gått mye tråere.

– Vi har dessverre vært inne i en dårlig steam i det siste. Så nå er det på tide å heve seg igjen.

I siste seriekamp ble det bortetap 28-22 mot svært varierende Lillestrøm, og i kampen før denne tapte CHK 21-25 hjemme mot Kristiansand.

Marius Berge

«Ungdomsbilde» av Marius Berge fra da han spilte for Kolstad.

– Det er sånn i håndball at det er vanskelig å vinne håndballkamper når man får litt motgang i en kamp. Nå må vi finne tilbake til flytsonen. Vi får håpe vi klarer det i Horten, sier Marius Berge.

Charlottenlund er en stor breddeklubb fra Trondheim med mye entusiasme, som i fjor vant den nasjonale konkurransen «Klubben i mitt hjerte». Det er også moderklubben til håndball-Norges nye stjerneskudd, Sander Sagosen.