«Heroisk sluttspurt» eller «Årets møkkakamp»?

VELG DIN KAMPRAPPORT HER!

Skrevet av Falk Horten

«Det finnes alltid to sider av en sak» heter det i et gammel ordspråk. 32-30-kampen mellom Falk og Charlottenlund var så merkelig at vi velger å lage to ulike kamprapporter: En positiv og en negativ. Så kan du velge den som passer for DEG!

 

Happy

DEN POSITIVE: «To nye poeng etter en heroisk sluttspurt!»

For en fantastisk start! Alt gikk inn, og både Steffen og Filip lekte med motstanderforsvaret. Det er jo naturlig at det kommer en litt roligere periode etter dette, men heldigvis så klarte Falk å holde en grei tremålledelse inn til pause (18-15). Etterhvert ble det veldig spennende, men det er jo det vi elsker med denne sporten! På slutten ledet hardtkjempende Charlottenlund kampen for første gang, men da reiste gutta seg mesterlig og viste hvem som er serielederen i divisjonen. To nye poeng og 13 poeng av 14 mulige er jo over all forventning. Bra av Daniel som hvilte mange av guttene til senere kamper. Herlig trøkk på tribunen som vanlig. De 20-30 flyktningene som kom innom fikk virkelig se at det finnes hete følelser i oss vinterkalde nordmenn. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen. Dette går mot opprykk!

 

Sint

DEN NEGATIVE: «Årets største møkkakamp!»

Dette er uten tvil årsverste for Falk, og «møkkakamp» er det eneste dekkende ordet. Det var bare flaks at det ikke endte med et pinlig tap mot et lag som ligger helt nede i sumpa på tabellen. Starten var grei nok, men så klappet Falk totalt sammen. Hva er det som skjer med gutta? Tåler de ikke å lede? Laget gikk i den klassiske undervurderingsfella, selv om alle var enige i at «dette var en kamp vi ikke skulle ta lett på». Det er lenge, lenge, lenge siden vi har sett så mange merkelige personlige feil i Holtanhallen. Spillerne var paralyserte og forærte ballen til motstanderen gang på gang. Laget var som ribbet for selvtillit de siste 50 minuttene av kampen, og Daniel var som en forvirret hane som ikke klarte å sette på de rette spillere. Hvorfor tok han av Filip i starten av andre omgang? Han var jo banens beste fram til da. Og hvor i all verden var «timeout-kortet» når målene rant inn bak Simen??? Dette var en skikkelig nedtur. Hvis dette fortsetter kommer vi til å gå på en stjernesmell mot et middelmådig lag fortere en noen klarer å si «PASSIV». Dette laget er langt fra godt nok til å rykke opp!