Skarp-skarpere-skarpest!

Falk slo Fjellhammer 37-21.

Skrevet av Falk Horten

De tre kampene mot bunnlagene er nå unnagjort i denne omgang. Falk gikk heldigvis ikke på noe feilskjær, og kasserte seks forventede poeng.

Men det holdt på å gå galt i den første kampen, hjemme mot Charlottenlund. Men til slutt klarte Falk å hale i land en 32-30-seier.

Gutta lærte av dette, og trener Daniel Birkelund kommanderte til «skarphet» i de blå hodene. Han fikk svar på tiltale. Først ble TIF Viking slått borte med hele 34-21. Bergenslagets trener sa at han aldri før hadde opplevd «å bli spilt ut av hallen på denne måten før.»

DSC_8061

I siste kamp vant Falk meget enkelt 37-21 hjemme mot bunnlaget Fjellhammer. Det er nesten et under at de grønnkledde gjestene spiller i 1. divisjon. Dette laget hadde Falk 2 hatt en sjanse mot.

Det viktigste var at guttene viste fram sine «skarpe hoder». Bortsett fra ti minutter i andre omgang var dette en meget godt gjennomført kamp. Steffen Berg Løkkebø viste sin klasse med 14 mål og en rekke herlige assists. Morsomt var det også at keeper Simen Westby Johansen fikk seg en scoring!

Simen

Nå gjenstår det to kamper før serien tar juleferie. Først reiser Falk til Lillestrøm den 9. desember. Det kan bli litt av en kamp. Etter en elendig start har romerikingene virkelig våknet.

Først halvdel av serien avsluttes i Holtanhallen mot det gamle storlaget Kristiansand 16. desember, som også har gjort sine saker bra så langt.

Her blir det spenning helt til ribba settes i ovnen!