Tredelt førsteplass!

Steffen, Simen og Magnus M sammen på topp!

Skrevet av Falk Horten

Det ble et svært overraskende resultat da stemmene for «høstens beste Falkspiller» ble talt opp. Hele tre spillere havnet på 22 poeng – dermed ble prisen delt!

– Jeg trodde det skulle bli spennende, men hadde aldri drømt om at det skulle bli jevnt, sier webmaster Robert Hansen, som står bak avstemmingen.

Falk2015-29-kopi

13 sentrale Falkfolk, fans og mediafolk ble bedt om å sette opp hver sin anonyme liste over høstens tre beste Falkspillere. Ingen i og rundt A-laget var med på avstemmingen. Førsteplassen fikk så tre poeng, andreplassen to og tredjeplassen ett poeng. I tillegg ble det gitt bonuspoeng til de tre spillerne som hadde flest likes og kommentarer på Facebook-saken som ble lagt ut i romjula.

Steffen Berg Løkkebø 2

– Da vi la sammen poengene kom vi altså til at hele tre spillere havnet på 22 poeng! Det betyr at Steffen Berg Løkkebø, Simen Westby Johansen og Magnus Sandvik Mangrud deler hederen og æren som «høstens beste Falkspiller». Magnus Fredriksen kom på fjerdeplass med 18 poeng. Disse fire skilte seg klart ut fra resten, sier Hansen.

De tre spilerne var glade og hyggelig overrasket da de fikk overrakt hver sin blå rose på årets siste trening.

– Bare det å bli nominert sammen med så gode spillere som Simen og Steffen var en ære, så det av vi delte prisen var skikkelig moro! Nå blir det en fin bursdag, sier Vingrom-gutten som blir 21 år på nyttårsaften!

Simen

Keeper-Simen sier:

– Vi er jo et LAG sammen, så det var veldig hyggelig at den ble delt. Egentlig burde hele laget fått den, sier han. De to andre nikker og er enige.

– Vi har hatt en god sesong, så vi har et bra grunnlag å bygge videre på, sier keeperen.

– Denne avstemmingen viser at det ikke er ÉN stor stjerne i Falk som er mye bedre enn de andre i laget. Tvertimot er Falk er godt kolletiv, der andre tar over om noen har en dårlig dag. Dette er vår styrke, sier Hansen.

Vi gratulerer vinnerne, og ønsker alle Falkvenner et godt nyttår og velkommen til nye og spennende kamper i 2016. Første hjemmekamp er 17. januar mot Nøtterøy. Vi gleder oss!